Mellan gammalt och nytt!

Julen är avklarad och inom några dagar har vi så lagt ett bättre begagnat 2013 till handlingarna.

Undrar just hur många ggr man ska använda det gamla invanda 2013 när man daterar… brukar ju vara ganska efterhängset i början på året.

 

Jag lyssnar till ”Ring så spelar vi” i skrivandets stund. Man talar en del om det förestående nyåret och vilka mer eller mindre ohållbara löften som ska avges.

Undertecknad kommer att avge löftet att i fortsättningen vara precis så bra som jag är – och alltid har varit – med alla de fel och brister som man har med i bagaget.

 

Klockan går mot 0830 och vädergudarna ler mot oss, även om leendet stundom verkar påtvingat eller påklistrat. Mörka moln och diverse vindstötar gör sig påminda...

 

När Lisa Syrén gjort sitt avser vi att slita på skosulorna längs stränderna i spanska Roquetas. Den dagliga straffrundan som alltid företas i sällskap med favorithustrun ska bli rejält lång har vi beslutat. Tilltagande rondör och ett förfall av normalgraden får väl ses som en av anledningarna…

 

 

I eftermiddag avser vi så att bjuda ett par goda vänner på middag bestående av död älg förvandlad till kulinarisk gryta. Lite grönfoder och en flaska rött i Gran Reserva-klass kommer även att finnas till hands.

 

Gott slut och var rädda om och varandra

/egon


Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

TACK för god o gemytlig middag, den döda älgen smakade utmärkt, ostbrickan som sen kom på bordet gjorde oss alla glupska på delikatesserna ;-) Men då rumporna kändes kalla av kvällskylan i det oisolerade tältet manades vi hemåt för att klara hälsan läänge än!

2013-12-28 @ 22:39:36
URL: http://rullandeteamet.blogspot.com
Postat av: Lars A

God Fortsättning på Er båda !
Här skulle behövas straffrundor i stor skala. Julmat och ett efterhängset häseneproblem gör att det blir några få långsamma promenader. Inga café- besök blir det heller, men det skulle vara trevligt med några sådana framöver.
Planerna nu för att få bukt med vikten är att gå på gym. i Torre !

2013-12-29 @ 13:54:08
Postat av: egon

Lars - jag misstänker att vi framöver kommer att ha ett "rendezvous" där vi kan styra upp diverse olycksaliga missförhållanden - inte minst vad gäller tillståndet i nationen.
Vad gäller straffrundorna så har jag denna dag avverkat en av de längsta denna vinter.
/egon

2013-12-30 @ 11:54:34
URL: http://gobde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0