Slut datorproblem kvar!



Frågan är, kan det finnas något mer frustrerande än en Pc som är idiot, den stänger av, den låser sig, den är extremt långsam, den är i högsta grad oberäknelig och opålitlig?

Efter att under en vecka ha slitit den hårkalufs som redan tidigare låg i ”sin” har nu lugnet lagt sig över en av Crevillentes datoranvändare.
Det hela utvecklade sig så att jag nödgades stoppa eländet i ryggsäcken och företa en Golgatavandring till en adress som jag fått av Camping Las Palmeras, man t.o.m. hjälpte till att boka en tid. Tack, tack goa damen…
Precis som en läkare som ställer rätt diagnos på datoranvändaren så kunde "Pc-doktorn” föreskriva rätt vårdprogram för den sjuke.

Det visade sig att den sedan födseln var behäftad med en sjukdom, en medfödd åkomma som enligt spansk expertis finns i några typer av Pc. Enligt ”doktorn” så uppträder felet då datorn blir välfylld.

Just nu avlyssnar jag Radio Norrbotten via webben…


Men det kunde ha blivit en dödsruna över en laptop…

Var rädda om varann ...och datorn.
/egon


Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

Skönt att du o PCn mår bra igen! PC kan vara en hälsofara pga svårdef diagnos, har sett kollegor på jobbet kollapsa av dessa åkommor...

Surfa lugnt o ha' det bättre!

2012-01-19 @ 10:38:29
URL: http://rullandeteamet.blogspot.com
Postat av: Lena & Jan

Ha-ha, är det en tillfällighet att ett av kommenteringsorden var "bytdon"???

2012-01-19 @ 10:40:10
URL: http://rullandeteamet.blogspot.com
Postat av: Yvonne & Christer

Usch då och vi som köpte den åt dig. Vår HP kraschade redan för 3 år sedan så ni har haft tur. Nu har vi en Fujitsu och är väldigt nöjda. Vår blev nyligen väldigt slö men vi hittade ett sätt att sanera den och vi får se om vi kan vidarebefordra detta till er. Vi laddade ner ett gratisprogram som heter regcleanre.exe och den rensar datorn. Alla uppdateringar ställer till det. Vi kan höras och se om vi kan hjälpa till med rensningarna för dom behövs.

2012-01-19 @ 19:41:46
URL: http://www.yvonneochchrister.se
Postat av: egon

Ffter diverse, operativt ingrepp och fettsugning så har nu laptopen återgått till att åldras med värdighet. Kanske kan den uppnå samma ålder som vår antika men "still going strong" Nokia mobiltelefon, 12 år...

/egon

2012-01-20 @ 07:54:24
URL: http://gobde.blogg.se/
Postat av: Lena & Jan

Alltså dags för en iPad eller iBook? Då har man "iCloud" (iMoln) att lagra obegränsat med data i!

2012-01-20 @ 18:54:56
URL: http://rullandeteamet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0