Verkställande utskottet har tänkt till!


Det måste väl närmast ses som ett rent stolpskott när sossarnas röda verkställande utskott nu har beslutat att den tungt belastade Håkan Juholt skall ”sitta kvar”.
Normalt brukar kvarsittning ses som ett straff, men så icke i detta fall.

I uttalandet säger man att ”nu har man ett digert arbete för att återställa förtroendet för partiet och så även för dess ledare”. Digra register brukar ju kräva ett digert arbete, så där har man nog prickat helt rätt.
Undrar just hur denna mindre rättsmedvetna inteligentia ska tackla kommande avslöjanden, för de kommer – tro för all del inget annat.
Och när man nu har konstaterat att allt berodde på ledarens bristande kompetens som har resulterat i ett delvis förbrukat förtroendekapital så tar man sin vana trogen det högst häpnadsväckande beslutet att släcka ljuset och köra vidare mot rött.
Det är kanske inte så mycket det man säger som det man inte säger som kommer att få röda väljare att sätta kaffet i vrångstrupen på sikt.

De som tidigare hävdade att hans bedrägeridömda sambo var den stora belastningen för Juholt har nog all anledning att tänka om då det nu uppdagats att han kan vara hennes största belastning.
Kan det vara så att Göran Perssons ord i SVT då han om Mona sa " hennes styrka är ju inte tänkandet" går att även applicera på Håkan.
Förresten, vem tänker på Mona? Hennes register var ju långt ifrån lika välfyllt, så hon måste väl få en sorts upprättelse nu, eller…
Och vår tysta vålnad, han "Fredde" statsministern går ut stenhårt med tystnad -tystnad -tystnad vilket får mången att undra...

Det stundar spännande tider.

Sluta förvånas och var rädda om varann
/egon

 

 


Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

Ja du o vem farao får bet hans Eriksgata/Försoningsresa?

2011-10-17 @ 19:55:19
URL: http://Rullandeteamet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0