Demokrati som skrämmer!

När mordet på diktatorn Muammar Khadaffi nu kablas ut över världen så har det hela övergått till att vara en grym tragedi där man tävlar om vem som är den bäste mördaren.  Unga pojkar och män bråkar nu om vem som är den absolut bäste mördaren och vill ta åt sig äran av att ha avrättat en usel gammal despot och idiot.

En ung ligistsoldat visar upp Khadaffi, s stulna vigselring med hustrun Saifas namn ingraverat. 
I min något förenklade rättsuppfattning kallas sådana illdåd för rånmord då han strax innan har avrättat offret. 
Den unga stolta intelligensbefriade ligisten gör stor sak av att ta åt sig äran för ett mord. Ytterligare någon intelligensbefriad ligist dyker upp och berättar om hur han var den som mötte den gamle flyende idioten som var på en promenad med några barn i sin gamla hemstad. Han skryter om övergreppet som även ges viss legitimitet i pressen.
Vad är det fina med att en usel människa lyckas förnedra en annan lika usel…

Självklart måste nu mördarna ställas inför rätta, vad annat? Om inte så sker måste ju detta ses som ett bevis på att det finns bra och dåliga mördare.

Vidare så skapar tingens ordning en viss förvirring då befolkningen i de länder som upplevt den s.k ”arabiska våren” nu har infört demokrati vilket betyder att alla måste gå omkring tungt beväpnade…

Var rädda om varann
/egon


 


Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

Hur är det man säger "du blir vad du äter" ligisten har konsumerat lärdomar från sin f d "bemästrare". Hur blir dom, hur gör dom, hur ska dom veta annat? det värsta anser jag är att dom agerar så i hem- land OCH andra land senare! Dom lär knappast få gå i ngn "Demokratiskola".

2011-10-23 @ 21:01:58
URL: http://Rullandeteamet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0