Det mesta känns igen då drevet går…!

Det man nu kan hoppas på är ett askmoln som lamslår det mesta eller att Nordkorea anfaller Sydkorea, eller en ny än större tsunami, eller avslöjande dramatiska nyheter om att IMF-chefen har ”satt på” Barack Obama mot hans vilja…
Då kanske det finns möjlighet att mediahyenorna skulle fokusera på annat än det drev som nu dagligen pågår mot kungafamiljen.

Hetskampanjen mot kungahuset drivs av republikanska föreningen och förrädiska mediala vänsterkrafter och tar sig dagligen nya monumentala proportioner .
Frågan är om det finns något annat land i världen som skulle undlåtit att sända media då deras statchef gör statsbesök i annat land… förmodligen inte. Det är vad som skedde när Kungen och Silvia besökte Polen. Där är Sverige helt klart i en ”klass för sig”.

Då Dala Demokratens förtrogne Göran Greider får ge utlopp för sitt hat i någon morgonsoffa så gnuggar mediala vänsterkrafter händerna, man blir näst intill självlysande i sin fullkomlighet…

Att sedan göra ”världskrig” av att kungen och hans s.k vänner för många år sedan gjort besök på en klubb som sedan visar sig drivas av juggemaffian är inget annat än ett led i den pågående hatkampanjen mot kungahuset.
Klubben var en porrklubb, därom råder nog ingen tvekan.
Att sedan media har gjort den revolutionerade upptäckten att där har funnits nakna damer, eller åtminstone lätt klädda ses av dessa grumliga krafter som ett sorts avslöjande genombrott, nu ska det ju finnas nakna damer på en porrklubb, i annat fall är det en vanlig restaurang och man har då förmodligen gått fel. 

Dock måste erkännas att besöket var synnerligen tanklöst och borde absolut ha undvikits för att slippa denna slaskmediala soppa.

Sedan har Tv 4 sin reporter stående i en skogsdunge tillsammans med en kriminell som håller i några papperskopior som han påstår skulle bevisa någonting. Publicera bilderna för allt i världen… punkt slut! Men se icke, man vill pressa ut pengar genom att ge sken av att det skulle vara på ngt sätt komprometterande för Kungen och/eller kungahuset. Tillvägagångssättet talar ett entydigt kriminellt språk som underblåses av slaskmedia.
När så en av Kungens åtminstone tidigare vän gav sig ut för att undersöka om man kunde få tillgång till de påstådda bilderna så var det väl både ogenomtänkt och förnedrande. Där har från hovet klargjorts att man inte haft det ringaste kännedom om vad Anders Lettström haft för sig, vilket även bekräftas av Lettström själv. Kungen har i brev klargjort sitt absoluta avståndstagande från dylika kontakter.

Att sedan förringa det faktum att grovt kriminella element bedriver en form av utpressning mot ett flertal kända personer (däribland Sveriges Konung) är inget annat än en kriminell handling och ett skamgrepp på svensk rättvisa.  Att dessutom bilderna förmodligen är arrangerade ger inte medias ”avslöjande” mindre slaskstämpel.  Nu har tv-reportern som i tv stod och pekade på ett kopierat papper med orden ”och den där är den mest kända av alla” sagt att man kan inte säkert se att det är Kungen… 

Kung Carl Gustav är ju hedersordförande i WWF, s förtroenderåd och invigde ju förra veckan WWF, s jubileumsutställning på Öland. Då reportrarna så fick komma med frågor så handlade frågorna uteslutande om de påstådda sexbilderna och inget om invigningen, man förnekar sig inte…
När så Kungen och Silvia i veckan gör ett besök i kommunen Nykvarn så vägrar han att hålla någon presskonferens då ju flera ur mediedrevet redan har hasplat ur sig frågor i stil med vilka kontakter Kungen har med kriminella eller om han fortfarande har Anders Lettström som vän… Fråga är, kan det vara så att inte media har förstått innebörden av besöket och därför fokuserar på annat?
Är det någon (frånsett media och republikanska föreningen) som inte förstår hovets ovilja att tala med pressen?
Som om inte svensk media skulle kunna fokusera på viktigare saker som ligger i allmänhetens intresse utan att göra en kraftsamling för att skämma ut oss än mer inför omvärlden.
Vilket medialt grummel!

Var rädda om varann
/egon


Kommentarer
Postat av: Lennart Ekelund

Vi skriver 2011...Alltså kräver vi (folket) en mkt större öppenhet från hovet.För det andra:Låt Victoria "ta över"-det är dax efter allt som timat(om vi nu över huvud taget ska fortsätta med monarki)

Tycker han i Skällentorp.

2011-05-27 @ 08:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0