Tur i oturen!

Vi har nu sedan ett par dygn dragit vårt strå till turiststacken genom att husbilskryssa i Norrbotten. 
Vi har besökt hemställen och vänner, obegravda och begravda… vänner alltså.

Under resan mot norr passade favorithustrun på att göra ett nedslag på KappAhl och Lindex i Luleå, behöver jag säga att hon hade turen att slippa gå tomhänt från båda butikerna… Efter detta besökte vi Coop för att fylla på husbilskylen.
Där på Coop så hann ålder och en märkbart begynnande glömska ifatt oss båda. Sedan vi betalat matvarorna så skyndade vi till husbilen, stuvade inköpen och rullade vidare mot norr.
Att vi inte bar på någon kasse från beklädnadsaffärerna bekom oss föga…
Först sedan vi parkerat intill mitt föräldrahem uti obygden så uppstod en något ljusare period i ”demensen” då vi började efterlysa favorithustruns nya ”blåsor”.

Utredningen var en av det enklare slaget, kläderna blev helt enkelt kvarglömda på Coop.

Nu två dygn senare har vi gjort ett återbesök på Coop Luleå och hör och häpna, där återfick favvon sina nyförvärvade och kvarglömda investeringar. Vi blev båda förvånade och glada, men mest glad blev nog favorithustrun för hon gick omgående över till Euroskor och gjorde en dubbelt så dyr investering… det mesta var ju vinst som hon sa.

Vi rullar vidare…

Var rädda om varann
/egon


Kommentarer
Postat av: Lars Andersson

Gör som vi, besök Bräcke, det blir billigt. Här fanns bara Coop matbutik öppen, så det blev en ost till extrapris, lagom investering. Så försöker vi få in TV för att få veta mera om vansinnesdådet i Oslo, men inte. Bräcke är så avsides att SVT inte når dit. Ärtsoppa och så godnatt, det blev lördagsnöjet.

2011-07-23 @ 20:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0