"Vem fan är Nisse Hult"?

Christer Zettergren, fd direktör för Röda Korset.
Eller snarare ”vem fan är Christer Zettergren”?

Kan det möjligen vara den hårt kritiserade Röda Korschef som så lägligt lämnar sin tjänst på RK innan domen avkunnas mot den numera kände ärkeskurken fd kommunikationschefen Johan af Donner som Zettergren "chefat" över.
Han kan ju alltid hävda att när domen avkunnades så fanns ju inte han där…
Donner var ju kommunikationschefen som försnillade många miljoner utan att Zettergren märkte ett skvatt…
Få se nu...Cancerfondens miljoner rök ju också...

Denne Christer Zettergren ska nu tillträda en tjänst som särskild rådgivare åt generaldirektören på Migrationsverket!!!
”Generaldirektörsrådgivare”, sug på det ordet. Känns det nytt? Om så är fallet så har ni den rätta smaken, det måste vara en HELT NY TITEL som skapats.

Frågan blir då: Fanns det inte redan tillräckligt med kunniga rådgivare på Migrationsverket, rådgivare som har betydligt större kunnande och kompetens än den person som bevisligen blivit starkt ifrågasatt och kritiserad i sitt jobb på Röda Korset. Självfallet så finns ju dessa personer redan på Migrationsverketverket.

Vidare ska statliga tjänster utannonseras och tillsättas enligt de meriter som krävs, inte enligt någon kompistillsättning. Detta går att läsa i Regeringsformen…
”Gräddfil” är sådant man ska ha till sillen…

Nu har statstjänstemannafacket reagerat MOT tillsättningen som absolut måste ifrågasättas. Vidare framkommer att tillsättningen av personalchefen Eva Kramer-Jensfelt och kommunikationschefen Jonas Lindgren blivit utförda på samma olagliga sätt.
Det lär väl inte dröja innan svärmorsdrömmen Bengt Vesterberg nöter på sofforna på Migrationsverket. Även han en hårt kritiserad avfälling...

Ibland hoppas man att dylika ting bara är ett skämt, men så visar det sig som vanligt vara något högst oförskämt, tillika bedrägligt.
Sverige ligger inte så långt från Grekland...trots allt.

Var rädda om varann
/egon


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Ja herregud!

Man kan få krupp för mindre.

Jag mår illa.

2010-05-08 @ 15:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0