Utanför EU!

           
Det gäller att se på tillvaron som om glaset är halvfullt, inte halvtomt
.

Resan har gått vidare efter att jag senast hade möjlighet att misshandla laptopens tangenter.
Vi har besökt platser som ligger så långt söderut och så långt västerut man kan komma inom europa, nu vet vi även vart våra sk EU-pengar tagit vägen.
Senast vi hade tillgång till en trådlös okrypterad WiFi-uppkoppling var i Rio Jara utanför Tarifa.
Vi har besökt platser som uppgett att dom har tillgång till okrypterad trådlös uppkoppling men som senare visat sig vara ett sätt att locka kunder och på så sätt kunna tjäna en slant.

Efter Gibraltar har vigjort Sevilla, över gränsen till Portugal och Villa Real de Santo Antonio där vi fick våra tre gasflaskor fyllda. Vidare till Faro, sedan upp i bergen till en stor insjö i närheten av Gaväo, där intog vi resans kanske mest oförglömliga måltid på en skogsrestaurang i närheten av "ingenstans".
Vi drog vidare till Badajoz vid Spanska gränsen. Efter att ha "kollat" Portugallien i elva dagar rullar vi nu vidare genom Spanien till Salamanca-Valadolid- Burgos-Vitoria-Gaitetz- Bilbao, San-Sebastian (ETA-omr), till Irun och in i Frankrike.
Bayonne-Bourdeaux-Tours-Angers- LeMans-Rouen-Amiens-BologneSurMer, till Calais.
Sedan gungade vi oss över Engelska kanalen till Dover.
Från Dover har vi "vänstrat" oss fram på otroligt smala vägar till Manor Court Farm i grevskapet Kent som ligger syd-ost om London.
Vi har upplevt häftiga saker under vår resa, vi har upplevt -6,8 grader på en linodlarfarm utanför franska Dieppe. Deras vatteledningar var frusna och tanten som satt med en stickning tillverkade förmodligen sockar till hönsen...

I förrgår var första gången under resan som jag frågade min favorithustru om hon trodde att vi  någonsin skulle hitta hem, detta får bli den enkla beskrivningen av en resa på småvägar i grevskapet Kent.
Om vi inte hade satelitnavigeringen skulle man förmodligen  kunna läsa i världspressen "Mr and Mrs Egon Henriksson lost in Devon or Kent".
Vi har kollat in Manor Court Farms tackor som just nu klämmer ur sig något tusental lamm, vi har tvättat av vår husbil (Skalman).
Vi har tagit på oss finkläderna...
Vi har nu tagit tåget från Ashurst in till London Bridge där vi mött våran "lill-Sara". Det känns BRA...

Var rädda om varann
/egon

Kommentarer
Postat av: inger

Känns skönt att ni närmar er den kalla nord....

Ha en trevlig tid med Sara och Enrico....

2009-02-07 @ 17:07:04
URL: http://northlongswamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0