Kort långtur!

I lördagsmorse kände vi för att ta en minisemester med husbil.

Avsikten var att köra ner emot kusten och besöka våra vänner i Selsvik, vidare till Skellefteå för att fixa några inköp och sedan köra till Norrlångträsk och göra en kortvisit innan vi styrde mot inlandet igen.
Men man kan ju alltid ändra sig...

Vi körde upp till Jäkkvik och parkerade hos Börje och Birgitta Sirviö. Vi fick en fin lördagskväll tillsammans. Temperaturen  bjöd på någon minusgrad och en gnistrande stjärnehimmel. Jo se det vet en som har behov av att gå "bakom knuten" under nattens tysta timmar.

På söndagsmorgonen tackade vi för oss och körde mot Skellefteå och Norrlångträsk. I "träsket" blev vi bjudna på surströmming hos Rolf och Maj-Britt. Vi fick ytterligare en njutbar kväll på denna kortsemester.
Rolf och M-B är ju också innehavare av husbil så vi parkerade nära intill denna för att den inte skulle behöva känna sig så ensam där bakom uthuset...
Den "bakom-knuten-tur" jag gjorde där slutade med att jag fick en pratstund med Gunders kossor, även dessa hade en vacker stjärnhimmel att glo på.

Vi hann med att byta ett par ord med Magnus och Maria som köpte vårt hus. Vi promenerade över till Inger och Malte för att heja men ingen hemma där...
Vi skulle behöva ytterligare några dagar för att hinna prata en stund med alla våra tidigare vänner och grannar i "Träsket".  Vi får komma igen !

Senare på dagen var vi förbi Piteå och såg till att våra tänkta inköp blev avklarade.

Nu är vi åter I Östra Gobdejaur, veden knastrar i järnspisen och vi får en natt som bjuder på några minusgrader.
Snart har vi varmt i bastun och sedan har vi den SKÖNA SÄNGEN som väntar.

 Var rädda om varann
/egon

Kommentarer
Postat av: inger

Rackarns...att ni kommer när vi är borta! men jag fattade att det var ni som flyttat på stenen....Nu tycker jag att ni får komma och flytta tillbaka den till sin vanliga plats....

2008-09-10 @ 07:13:08
URL: http://northlongswamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0