Läst men ej förstått!

Man köper nog det bästa utbudet, om detta finns att tillgå.
Kvalite brukar ju stå sig...
Så brukar det allmänt fungera inom det mesta och förmodligen så lär väl detta gälla även hos Tullen, Polisen och Försvarsmakten när man upphandlar tjänster från FRA.

De flesta vet förmodligen att FRA jobbar på UPPDRAG FRÅN regeringen och olika inhemska myndigheter. Skulle det vara en fördel om man som nu vissa grupper och andra populistiska "föredettingar" kräver att man ska OM MÖJLIGT slopa all bevakning av våra svenska skyddsintressen?  Resultatet om man INTE avlyssnar internettrafik som numera fungerar även via kabel skulle förmodligen ge ett dystert resultat för flertalet samhällsfunktioner.

Att hävda någon kränkning av den personliga integriteten och att det måste vara en brottsmisstanke för att få avlyssna viss interettrafik är ju bara "blaj". Om någon har ihjäl någon så grips ju förhoppningsvis den personen p.g.a brottsmisstanken, MEN BROTTET ÄR JU REDAN BEGÅNGET.
Här vill man FÖRHINDRA BROTT. Om man vill förhindra att brott begås MOT SVERIGE så måste man avlyssna FÖRE BROTTET HAR BEGÅTTS, eller...

Kan ju vara något att tänka på för populistiska folkpartidamer och andra som "läst men ej förstått".

Den avlyssnade trafiken är alltså inte den INHEMSKA utan den UTLANDSGÅENDE, detta som ett klargörande. Man ska även ha klart för sig att FRA har bedrivit avlyssning av  icke-militär utländsk trafik allt sedan andra världskriget.

Personligen så har jag inget emot att man försöker få bukt med de IT-attacker som med jämna intervaller slår mot svenska intressen, bl.a våra bankkonton.
De tunga internationella brottssyndikaten slår ju även mot FRA-motståndarna...

Tilläggas bör att någon integritetskränkande information ALDRIG har läckt ut från FRA,s databaser.

Kolla era bankkonton och var rädda om varann
/egon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0