Vågat!

Här om sistens köpte vi en personvåg.

Egentligen så var denna investeruing påkallad av att man måste, åtminstonde bör veta var nivån i gasflaskorna befinner sig. Att bli stående utan gas i ett varmt klimat går väl an, men det är inte säkert att man alltid är på rätt plats när värmen eller den gasdrivna spisen drar sin sista suck.
Här i Spanien är det billigare för oss att köra värme, spis och kyl på propan jämfört med el. Vi betalar 12,30 euro för en fylld spansk gasflaska som normalt räcker i ca tio dygn. Skulle vi köra på el så kom vi upp i det dubbla.

Man kan även väga personer på en personvåg...
Det var något vi tog fasta på, så både undertecknad och favorithustru har börjat med invägning...                               
 Vår rekommendation är att man ska vara försiktig med dessa invägningar, vi upplevde proceduren som ganska"vågad".
Till skillnad mot gasflaskorna så hade vår vikt gått åt andra hållet, inte mycket men dock någon ovälkommen kilo.
Att tiden mellan brottet och straffet bör vara kort vet väl de flesta, eller...  Alltså ska vi redan denna dag förlänga vår dagliga straffrunda med några kilometer.
Det känns ju liksom mera legalt att "synda" sedan man har tagit rundan...
Vårt måtto är trots allt "sötsaker göra sig icke besvär", men detta har inte gått till fullbordan vad avser de goda spanska vinerna, tyvärr!

Igår vägde vi våra cyklar...!!!
Anledningen var att cykelstället bak på vår husbil endast är godkänt för femtio kilo och vi har för avsikt att under den fortsatta färden förvara en extra kompositflaska där. Våra två cyklar vägde tillsammans 38 kilo så det bör gå.

Nu ska jag påkalla min favorithustrus uppmärksamhet  i andra ändan av vår husbil, sedan bjuder jag på en morgonfika.

Håll koll på vikten och var rädda om varann!

/egon



Kommentarer
Postat av: Anonym

Eran husköpare behövde ett batteri till sin hund-pejlare...gladeligen gav vi honom batteriet från badrumsvågen. Phu, nu slipper vi ställa oss på den där jävla apparaten!

2008-12-18 @ 17:32:33
URL: http://northlongswamp.blogg.se/
Postat av: mats i träsket

Har inmundigat gi-kost i fyra veckor. detta skulle ha en positiv inverkan på vikten, men nej inte mycket. Däremot på minner hustrun alltmer om ett pennstreck. ska det vara så? kan man inte ha vågor i håret så är det detsamma skippa den på golvet. Heja inger. och god jul i värmen om vi inte hörs före tomten kommer.



2008-12-18 @ 21:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0