Upplevelser!

Vi har idag gjort en tur till metropolen Fällfors.

Just nu är det som ni nog alla vet lite inne med nya fräscha grepp inom "upplevelseindustrin". Antingen så är det hundspann eller forsränning, eller så är det en överlevnadskurs på nån avlägsen plats.

Vägverket Region Nord har " biltur mellen Ö Grundsel - Koler" som sitt bidrag till häftiga upplevelser. Om man har "fixat" den trippen så kan man åka in till Huvudkontoret och få ett diplom som intygar att man har fått ta del av en häftig upplevelse...
Vilken dj-a väg, väg å väg förresten...
Att jag sedan drog ett jättesläp gjorde inte upplevelsen mindre häftig, och att en sten skar sönder ett däck får också räknas till överraskningarna. Men eventuella njurstenar har antingen vandrat ner i stövlarna eller malts ner till slippasta.
Förmodligen så har man fått körförbud på väghyvlarna... eller nåt sånt. En sak vet jag då säkert, de som sköter besluten ang vägunderhåll har inte åkt den vägen.
Behöver jag berätta att vi tog en annan väg på återresan.

En björn fattigare har Gobde blivit, detta då vår närmaste granne Markus Karlsson sköt en ung hona här i närheten, att han fick skjuta för sin unghund, en arton månaders jämthund gör inte det hela mindre häftigt. DET KALLAR VI FÖR EN UPPLEVELSE, då kan Region Nord slänga sig i väggen.

Var rädda om varann och bilen
/egon

Kommentarer
Postat av: inger

Att ni inte kom på ett fika?

Då hade vi kunnat sjunga för er å det hade garanterat blivit en upplevelse....

2008-08-27 @ 08:57:12
URL: http://northlongswamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0