Olika nät...!

De flesta timmarna numera är förlagda i anslutning till nätet.
Lite knapptryckningar och mycket tråcklande.
Om jag startar nättillverkningen 0600 och ligger i med en dåres okuvliga beslutsamhet till sena timmen så kan jag nog se fram emot att få ihop till en enklare stödutfodring om man utnyttjar en lågprismarknad.
Men va f-n spelar det för roll då man om några månader kan se fram emot fiskhinkar fyllda med nyfångade läckerheter.
Vidare så är ju yttertemperaturen av det slaget att nättillverkning, snickarboa, boklig förkovran, promenader på skoterspår och diverse tv-tittande verkar vara det mest gångbara.
I morse visade Celsius -21 grader. Den där Celsius verkar vara en tjurskalle...
Just nu verkar vi kunna göra rätt för namnet hantverksfolk, favorithustrun bedriver även hon en typ av "maskning" som har med garn att göra. Vi kommer att kunna klä oss rejält varmt då näten ska ut i sjön så småningom.
Hon varvar även sina sockstickningsarbeten med att klippa loss några gammla nät-telnar som jag framledes ska införliva i nätproduktionen.
Om ca fem månader så har vi snöfritt.
Lite väl tidigt att kolla om det finns bränsle i gräsklipparen...
 
Det drar ihop sig till dagens straffrunda.
 
Var rädda om varann
/egon
 

Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

Det där med fiskenät hade varit kul o hjälpa till med, inte e de risk för överlast heller att ta med dom till södra Sp. Ni ser ut att behöva lite fräknar på näsan, verkar inte som snön har någon sol att reflektera heller ;-) Blir det Australien igen framåt försommaren eller?

2013-01-26 @ 15:08:34
URL: http://rullandeteamet.blog.spot
Postat av: egon

Några fräknar p.g.a solens strålar är knappast problem här mellan snödrivorna i januari. Men i en inte alltför avlägsen framtid kommer vi att skifta färg.
Solen och den vita snön kan vara som ett brännglas.
En resa till Australien är preliminärbokad.
/egon

2013-01-26 @ 15:33:02
URL: http://gobde.blogg.se
Postat av: 3M

Måste nog meddela att med de temperaturerna som ni är begåvade med så blir det inga straffrundor för oss i alla fall. Då stannar vi hellre inne och gör någon annan typ av motion, eller använder sittmusklerna och underhåller oss antingen med läsning eller TV, men frånvaron av njutningsbar TV verkar var borta. Du har ju terapi ändå med nättillverkningen. Ha det så gott. 3 M

2013-01-27 @ 13:08:27
URL: http://www.seniorerspekulerar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0