I Lugnets tecken!Har Ni tänkt på hur skattebetalande medborgare straffas när regeringen vaskar fram en underkvalifiserad generaldirektör som nu skedde i fallet med den fullkommligt intelligensbefriade Kristina Lugnet.
När nu "stöldräden" har avslöjats så väntar straffet... på de svenska skattebetalarna.
Först har vi blivit av med de försnillade pengarna och nu ska vi under tre år betala ut dubbla generaldirektörslöner då man nu tillsatt en tillförordnad sådan. Förhoppningsvis har man bättre koll på nykommlingen...
Förresten, vem har väl glömt DO Katri Linna som fick sparken efter att ha visat sig vara grovt oskicklig i sin yrkesroll. Nu uppbär hon en  lön på 89.000:- i månaden under fyra år... även här rör det sig om mina och dina slantar.
All bestraffning som sker mot statligt tillsatta tillgreppsbenägna generaldirektörer och andra som inte har de kvalifikationer som krävs tas från din och min kassalåda.

För några dagar sedan hade tjänstemän inom försvaret struntat i att begära in offerter som lagen föreskriver.
Avslöjandet gav höga böter...
Straffet utmäts nu i form av att skattebetalarna ska betala några miljoner i böter till staten.
Listan på skojerierna kan göras lika lång som skrämmande.

Vad gäller Kristina Lugnets grovt ansvarslösa handlande med andras pengar så känns det inte som någon direkt felsatsning att rota vidare i hennes tidigare förehavanden i Haparanda... 

Kan det möjligen vara så att dylika bedrägliga beteenden odlas redan i ungdomsförbunden, som i de senaste fallen på SSU-nivå. Den tanken slår mej då jag ser att SSU i Norrbotten har lurat till sig miljonbelopp från Landstinget genom ett systematiskt skojeri med bidragsfakturor. 
Detta har nu spillt över på SSU,s lokalavd i lilla Piteå, här har den politiska ungdomsföreningen systematiskt erhållit stora belopp från kommunen för kurser som varit direkt påhittade.
"Det ska böjas i tid" som det heter...

Akta Er för buset och var rädda om varann
/egonKommentarer
Postat av: 3M

Nu fick vi oss ett gott skratt igen. Det är lustigt hur lika vi tänker! Vad kan det bero på? Erfarenheter kanske. Vi har skrivit om detsamma i våra två sista inlägg. Man blir riktigt heligt förbannad, men fler måste ju ryta till. Statsministern får ett par mail från oss och näringslivsdepartementet också. Man måste ju visa var man står även om de inte lyssnar. Vi ryter iallafall. Busarna är makteliten, därför ökar brottsligheten, för alla tror att det är fritt fram att bete sig som svin. Sossarna och vänstern är oftast de värsta utsugarna, titta bara på riksdagspensionerna. Merparten är sossar eller vänstern. Persson är föregångaren till utsugarmaffian. 3 M

2012-08-09 @ 21:46:38
URL: http://www.seniorerspekulerar.se
Postat av: Lars A

Att "hissen inte går ända upp" hos Kristina Lugnet, visar en intervju i någon lokal Norrlndstidning, där hon uttycker att penngaflödet på internrep. varit ok, så när som den på Grand Hotell.

Men hon besitter en ENORM kunnskap i företags-utveckling, enligt Annie Lööf, det är väl det vi betalar för kommande tre åren ! Lugnet har fått äran av att IKEA kom till Haparanda, men enligt tidigare TV-prog. om detta så är det Kamprad själv som stått för det beslutet, men tackade säkert inte nej till gratiserbjudanden från kommunen, skatte-betalarnas pengar igen. Finns tydligen en del ifrågasatt internrep. även innom Centern, både hos förre och nuvarande partiledare.

2012-08-10 @ 09:36:23
Postat av: Lena & Jan

Rent ut sagt "för jävligt" o vi lever i en s k demokrati o kan inte på nåt jä.. vis låta bli att betala skatt :-[

2012-08-10 @ 10:04:05
URL: http://rullandeteamet.blogspot.com
Postat av: Inger Hammar

Korruption har vi väl inte i det här landet?

2012-08-10 @ 11:17:29
Postat av: egon

Jag visste väl det...

... att det måste vara fler än undertecknad som får hicka och sömnstörningar då man varseblir hur våra skattepengar försnillas av måttligt klartänkta och okvalifiserade GD,ar... och andra.

/egon

2012-08-10 @ 21:23:40
URL: http://gobde.blogg.se/
Postat av: Lennart

Säger bara Annie Lööf.....många toblerone där !

2012-08-15 @ 08:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0