God morgon!


Jag har skummat igenom den politiskt korrekta tillrättalagda pressen där rapporteringen från kaoset i Libyen och Freddes ogenomtänkta invit till Maria var ett par av de s.k huvudspåren. Några knivstick och lite kontaktannonser fanns ju som vanligt med…
Problemen på hemmaplan verkar näst intill obefintliga, kanske beroende på att dom är näst intill obegripliga. Där nämndes inget om hur man ser på Gaddafis stormoské i Malmö. Risken finns ju nu att den ”store hövdingen” drar in pengastödet och den ” lille hövdingen” (Reepalu) kanske då måste fylla moskéhålen i moskéhålan.

Vidare ser jag att de fyras gäng med ”Fredde” vid rorskulten nu har plockat upp en skeppsbruten i form av Maria från Vettlösa. Nu ska man ta nya grepp… samtliga illegala (s.k papperslösa) invandrare ska få samma rätt till vård, skola och omsorg som den legitime svensken och som grädde på moset ska man även kunna starta egna företag. Att många av Freddes trogna satte kaffet i vrångstrupen denna morgon lär vara oomtvistat.

Glädjande är då att läsa Ulf Nilssons krönika i Expressen ”Blir du gammal i Sverige, då tar dig djävulen”. En som alltid rak, uppriktig och klarsynt skildring. Ett tack till denna 77-årige krönikör som inte brukar låta sig styras av det politiskt korrekta.
Jag läser också att kostnaden för att hysa en åldring på ett äldreboende kan uppgå till 3,800 kronor per månad för boendet, en summa som den gamle själv betalar och att kostnaden för ett s.k ensamkommande ”barn” ligger på 1,900 kronor per dag, en ”försumbar” kostnad som går via skattsedeln.
Att sedan artiklarna om nerdragningar, sparbeting, kafferansoneringar, äggransoneringar, begränsning av färdtjänst, inlåsningar och andra övergrepp mot gamla duggar tätt gör att jag inte längre tror att de förtroendevalda har för avsikt att bli gamla.

Om jag i internetbegynnelsen varit medveten om hur denna höghastihetsspruta kunnat dämpa ett lätt positivt spirande morgonhumör så hade nog förslaget legat på ”röksignalnivå”.

Var rädda om varann
/egon

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

De "förtroendevalda" har nog som pippi långstrump redan kistan full då de blir gamla, ja redan nu. "förtroendevalda" väljer jag skriva så, då de oftast har en agenda före valet, som kan visa sig motsatt efter valet. Oavsett färg och blomma de har i partibeteckningen!!!

2011-03-03 @ 18:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0