Dom borde vara papperslösa!


Nu är det inte fråga om den grupp illegala invandrare som fått epitetet ”papperslösa” p.g.a att dessa på diverse företagsamma sätt har transporterats till Sverige och inför asylprocessen visat en upp ett fabulationsregister som skulle fått boken ”Ljuger gör jag inte sa Janne Vängman” att te sig som rena sannsagan.

Janne Vängman

Här avses helt vanliga spanjorer som av någon outgrundlig anledning tror att allt papper som man inte längre har bruk för kan man bara slänga ifrån sig. I en papperspelle då… nä, nä, icke så.
Korkskallarna väljer gatan eller på någon annan allmän plats där man för tillfället befinner sig till att avhända sig det tomma cigarettpaketet eller den tomma brödpåsen eller annat skräp som man inte längre har användning för.
Beteendet är i högsta grad spanskt.

I förmiddags satt jag tillsammans med favorithustrun och åt ett äpple på en bänk i Crevillente, där iakttog vi en äldre spanjor som hade en del pappersskräp i handen efter att ha inmundigat något. Så kastar fanskapet bara ifrån sig skräpet på parkmattan.  Han befann sig tre (3) meter från papperskorgen.
Det var ohyggligt nära att jag tvingade fanskapet att äta upp skräpet…

Om så hade skett så hade den därpå följande rättsprocessen förmodligen kommit fram till att jag led av något sorts ”skräpplockarsyndrom” som tidvis övergår i oprovocerat våld.
Oprovocerat… just det.

Dom borde allt få vara papperslösa och därmed förhindrade att skräpa ner…
Äppelskruttarna lade vi i papperskorgen.

Var rädda om varann
/egon




Kommentarer
Postat av: Lars A

Vi har flera okynnen i Spanien, hundskit. I Torre del Mar jagar man hundägare som inte plockar upp efter sin hund. Stora affisher sitter vid ex. busstationen och några har iaktagit hur polisen bötfäller, 90 Euro kostar det.

2012-01-25 @ 07:31:08
Postat av: egon

Glädjande besked vill jag lova.

Det var på tiden...

/egon

2012-01-25 @ 09:07:44
URL: http://gobde.blogg.se/
Postat av: Yvonne A

Civilklädda poliser lär det också vara.........jajamän de jagar både

hundägare och vildcampare.

Det är en ständig rotation numer.



2012-01-25 @ 14:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0