Crevillente 22 januari 2012.

I torsdags fick vi sverigebesök.

Men efter att under tre dagar ha fått bruka vårt hemlands vilda tungomål så har vi nu fått återgå till mera internationella språkerier.
I morse rullade vännerna Maud och Gullmar vars "hemmahamn" är det kylslagna västkusten vidare mot ett betydligt mildare Cordoba, men vi hade tre fina dagar då vi kunde umgås och trivas.
Vi hann med att äta på lokal, diverse stadsvandringar med shoppinginslag, spela sällskapsspelet Sequense och ta ett gott glas vin.
Det kändes onekligen bra att få återse "gamla vänner", dessutom svensktalande sådana. Senast vi sågs var föregående år i Torre del Mar.

Nåväl, nu får vi återgå till att botanisera vidare på tu man hand i Crevillente.


Sedan vännerna åkt gjorde vi en tvåtimmarsrunda i de gamla delarna av stan, efter detta en lättlunch och favorithustruns 2-timmarspass i solstolen bakom husbilen.
Vän av ordning har ju inte tid med sådana "jetset-fasoner" som att häva sig i solstol då ett fd "statsbärande" parti med tveksam ideologi försöker hitta en lösning på något näst intill olösligt.
Jag har ju faktiskt lovat Fredde att försöka hitta en efterträdare till Holten som kan ge samma gynnsamma tillströmmning av borgerliga väljare.
Av det jag hittills har sett i den korrekta pressen så verkar ju urvalet av dylika efterträdare vara väl tillgodosett...

Favorithustrun har nu avslutat dagens överklassbeteende och stickar just nu på ett par sockar till någon som har den rätta storleken på fossingarna för att passa sockarna...
Själv ska undertecknad anfalla grönfoderförrådet för att med mild frenesi framta en sallad som ska utgöra komplemment till aftonens kulinariska laxanrättning.

Var rädda om varann
/egon




Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

Ni njuter livet i Crevillente, ni förtjänar det...jet-fasoner är legalt härnere ;-))

"Holten" ersättare borde ej vara svårt o finna om man nu inte grips av panik o tänker till före!

Vi käkade "Thaimat Chop Shoe" idag, lax hade föredragits. Ha' det forts bra...

2012-01-22 @ 16:54:07
URL: http://rullandeteamet.blogspot.com
Postat av: maud

2012-02-01 @ 13:33:36
Postat av: [email protected]

Tack för fina dagar. Guadix.Cordoba och El Rochio var fina som väntat. Isla christina är bra .Datorn fungerar inte så detta är från lånegods. Ha det så bra båda.

2012-02-01 @ 13:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0