Vår stolta symbol har nått Tynningö!Nationalismen är nu på väg att få fäste på Tynningö i Stockholms skärgård.
Den ska bultas fast i berget!
Detta då Lena nu i och med sin 50-årsdag blivit med flaggstång.
I och med att det inom kort kommer att vaja en flagga i Lena och Ingvars skärgårdsparadis blir det enklare att redan från färjeläget beskriva var huset ligger.

-Ser ni flaggan?
-Ja.
-Där bor vi kan man då säga.
...och vill man inte ha besökare får man väl hala flaggan.

Födelsedagsfestligheterna är nu överståndna och i morgon avser vi att rulla hemöver mot den lappländska metropolen Moskosel, vi har en del "måsten" som belastar tillvaron även för oss två åldrande fritidsförvaltare.
Det är dock för mig en gåta hur man i sina "krafts dagar" hann med...

Jag kan konstatera att det är inget större fel på "nordens Venedig" som Stockholm lite skrytsamt brukar benämnas, men det är heller intet större fel på vägstumpen som tar oss hem till obygden. 
Vi kan ju ses på Skypen när andan faller på. 

Förresten man får väl ha en svensk flagga, ännu...?

Var rädda om varann
/egon 


Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

Stockholm, min födelsestad är vekligen en vacker huvudstad! Alldeles speciellt vacker då de Svenska flaggorna vajar överallt, vi har varit klena på att hissa o hala den vackra symbolen men det har vi ändrat på, nu vajar den på husväggen närhelst vi känner för det!

2012-08-19 @ 10:59:09
URL: http://rullandeteamet.blogspot.com
Postat av: 3M

Ja man får definitivt ha en svensk flagga. Problemet är att vi svenskar är alldeles för dåliga med att hissa vår stolta flagga. Det finns så många tillfällen förutom flaggdagar där vi borde se den blågula fanan fladdra i vinden. Landskapsbilden blir så mycket vackrare med vajande flaggor. Titta på t.ex. danskar, amerikaner och andra som enligt min uppfattning flaggar betydligt mer än vi. Flagga oftare, 3M

2012-08-21 @ 16:13:33
URL: http://www.seniorerspekulerar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0