Vädret styr nu tillvaron!



Idag är det ”Rosa elefanter” och ”Mina drömmars stad” som gäller. Härmed avses inget uppvaknande efter en bautafylla och inte heller någon därpå följande hemlängtan, här avses intellektuell förkovran via böckernas värld.

Denna bokliga förkovran ackompanjeras av regndropparnas smattrande på husbilstaket och har så gjort med några smärre uppehåll sedan igår eftermiddag. De meteorologutbildade spåmännen har tippat på 40 till 60 mm och verkar nu få behålla jobbet…

Vi koffeinförstärker extra denna dag.  Straffrundan är inställd… Lunchen intas i husbilen.

I normalfallet intas denna i vårt eminenta tält i anslutning till husbilen, men idag råder inget som liknar normaltillstånd. Husmans hårdbröd tenderar dessutom att krokna av luftfuktigheten. Lättuggat och knasterfritt så att säga.
En paraplyskyddad transport för att inta middagen på lokal har ställts in.  Siktet var inställt på en inte allt för avlägsen kinarestaurang, några smårätter – lis och andla glejol skulle setat fint.

Åskovädret med tillhörande regn tilltar. Paraplyerna har återgått till sina parkeringar i förtältet och favorithustrun räddar middagen genom att göra ett nerslag i husbilsfrysen.

Vi ger oss på ett korsord .
Per Anders Fogelströms litterära utläggningar och ett korsord i svårighetsgraden fyra+ måste väl ändå anses som en sorts premedicinering inför ålderdomen, såvida man inte redan ohjälpligt har passerat alla förutsättningar till denna cellträning.
Finska forskarrön hävdar att även intag av kaffe gynnsamt påverkar cellträningen.
På tal om celler så påstås det att den kulturrelaterade överraskningsparningen delvis ska bero på brister i cellutvecklingen ovan axelpartiet…

Vi förbereder en middag med åskblixtarna ljungande över Torre del Mar.

Träna hjärncellerna och var rädda om varann
/egon

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Maud Jungevi

Låter skönt att höra at även ni får lite dåligt väder. Inte för att jag är avundsjuk eller så. Det skiner säkert upp snart igen .Ha det................

2011-11-21 @ 13:47:15
Postat av: Lena @Jan

Man behöver sådana dgr, hörs i folkmun, vet e farao varför dom alltid infaller så olämpligt? Hörde åskan på avstånd i förrgårs natt men vi klarade oss för nederbörd, denhär ggr.

2011-11-22 @ 15:33:47
URL: http://www.rullandeteamet.blogspot.com
Postat av: Kors och Tvärs

Skönt att höra att ni får lite pensionärsträning. Jag menar korsord - för att övervintra i Spanien räknas inte.

2011-11-22 @ 15:59:57
URL: http://fajersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0