Medierna och hotet mot monarkin!

Jag läser att den mediala infektionen kvällspressen talar om ”oberoende granskning”, man blir mörkrädd… Nordkoreanska medier kallar sig också för just, oberoende.

Så här i efterhand, ett tack till Anne Ramberg från advokatsamfundet som när dyngspridarna under förra ”anfallet” på Sveriges Konung och monarkin tog bladet från munnen och gjorde sig till tolk för vad de flesta svenskar anser om mediernas smutsiga kampanj.

Vem har glömt medias förtrogne Mille Markovic, ”svensk” sedan 1982, grovt kriminell med ett belastnings- CV långt som Volvos reservdelslista.
Narkotikabrott.  Olaga hot. Skattebrott. Misshandel. Vapenbrott. Bedrägerier. Utpressning.       Torpedverksamhet.
Dessutom har nu Aftonbladet utökat vänkretsen med Milan Sevo och Daniel Webb.

 … enligt källor med insyn i ”affären” sägs att… o.s.v. Känns detta igen?

Med facit i hand så måste man ställa sig frågan hur Sveriges grova brottslingar kan få härja fritt påhejade av bl.a den vänstermediala slasken och åsamka svenska Kungahuset och Sverige som nation den skada som bevisligen är avsikten?
Och hur kan det tillåtas att den s.k tredje statsmakten, dessa måttligt klartänkta dyngspridare får tillåtelse att sänka sig till denna nivå?  Vad är man ute efter? Är vi på väg mot ett nytt statsskick där tungt kriminella ska ingå tillsammans med Helin, Mattson och Scherman?
Består medievärlden numer av grovt oansvariga utgivare?

För undertecknad framstår hela detta medialt orenade utsläpp som näst intill ofattbart…
Har vi fått en virusinfektion i mediesamhället som inga bromsmediciner längre hjälper mot? Hur kan det tillåtas att vänsterkrafter gör nya samhällsfrånvända utspel och kallar kungen horbock…?

Aftonbladet, denna oseriösa vänsterblaska tillverkade även nedvärderande fotomontage på Sveriges statschef under förra anfallet på monarkin samtidigt som man basuner ut att han skulle vara en lögnare, allt i avsikt att få honom att framstå i en dålig dager, något man inte skulle göra mot en politiker i de lägre leden utan att kunna presentera hållbara bevis. Att försöken till avskaffande av monarkin skulle ta sig sådana uttryck hade nog ingen kunnat drömma om.
Hur kan dessa högst ifrågasatta politiskt korrekta herrar som är förmodat intelligenta människor visa sin tilltro och högaktning för notoriska förbrytare och sin ringaktning för Sveriges konung.

Och tala för guds skull inte om någon sorts rättspatos och att allmänheten har ”rätt att få veta”. Sådant kallas osunt medialt dravel då det är allmänt känt vad som är syftet med drevet.

Om nu någon skulle ställa sig frågan om hur jag kan veta sanningshalten i slaskpressens påståenden så blir svaret att det kan jag naturligtvis inte veta, men jag vet att när man tar hjälp av grovt kriminella så är ute efter att avskaffa monarkin med vilka metoder som helst.
Vi har bara har ett statsskick i Sverige – Monarki och Kungahus, så låt oss värna om detta. Man bör även komma ihåg att vi inte skämmer ut Sverige enbart i Sverige.

Jag inser givetvis också att många upplever ett stort lyckorus då man tar medialt fokus bort från en socialdemokrati i djup kris… men detta.

Hemma i obygden brukar vi säga ”att nu går skam på torra land”.

Var rädda om nationen Sverige och varann
/egon


Kommentarer
Postat av: Lena & Jan

Exakt, bejakar det "faktakontrollerade fria ordet"!

2011-12-11 @ 11:53:02
URL: http://www.rullandeteamet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0