Det blev så tyst i obygden!

 

Efter ett antal dagar då sällskapslivet har legat på jet-set-nivå så har nu Östra Gobde insvepts i det stora lugnet. Våra husbilsåkande Stockholmsvänner har rullat mot söder, även våra husbilsvänner från Västerbotten har nu gjort detsamma.
En radio på verandan får nu tidvis kompensera gästernas sorl och mingel. Vår toppmatade tvättmaskin som har ett skärande lagerljud på centrifugering är bara en av de saker som numera kan få oss att känna lite storstadspuls…
Viss misstanke finns att så småningom kommer väl undertecknad med favorithustru att föra någon sorts intellektuellt samtal med vår uttjänta transistorradio på verandan som tredje part, man blir ju liksom äldre…

Sädesärlan som lyst med sin frånvaro allt sedan att ungarna hennes blev ”vingburna” hade dock den goda smaken att landa framför verandan samtidigt med att våra kustboende vänner rullade ut från Östra Gobde.
En mjukare återgång till ensamheten i obygden liksom… 

Nästa gång vi återser våra husbilsåkande vänner blir någonstans i sydeuropa.

Det är tidig morgon i Östra Gobde.
Temperaturen visar +18 grader då klockan passerat 0600.
Dagen blir varm.
Jag fyller på koppen.
Favorithustrun sover.

Var rädda om era vänner och varann
/egon

 

 


Kommentarer
Postat av: Lennart Ekelund

Temperaturen i havet befinner sig på en mycket behaglig nivå. Stranden är lagom befolkad med augustisemestrare. Det börjar infinna sig ett lugn på kusten- I det lilla hemmet skrivs listor och provpackas det ( får som bekant komma upp i last på 600 kg). Har ocså kollat med f-bolaget angående avställningsförsäkring. Det närmar sig...men först en "vi syns 2012-resa" till Skåne-land !

We´ll meet again !

Hälsar vi i Skällentorp

2011-08-03 @ 11:53:58
Postat av: Yvonne.A.

Tack snälla rara Ni för fina dagar.

Idag kom vi hem igen.

Nu väntar både Prideparad och namngivning av barnbarnet.

Livet skall levas omväxlande!

Kram!

2011-08-03 @ 20:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0