Grebo, fredag!



Det faller ett lätt regn över Östergötland, ett sådant där husbils-insomningsregn. Temperaturen visar ca +15 grader. 4-åriga Agnes har vaknat, övriga är i John Blunds mjuka värld.

I afton eller i morgon i ottan ska vi navigera mot norr. Egentligen hade vi nog räknat med att göra diverse mindre turer till någon bekanting under bortavaron, men som vanligt så blev ”kollodriften” lite av en heltidssyssla. Inte på något sätt en obekväm sådan men likväl ett behov att finnas till hands. Och på kvällarna har ju de ordinarie ”vårdarna” fordrat en viss tillsyn… eller vise versa.

Mera lättskötta ungar är nog svårt att uppbringa. Men trots denna positiva upplevelse så har jag tillsammans med favorithustrun beslutat att inte skaffa fler egna barn. Detta får gälla tills vidare…
Det påstås ju enligt bibeln att hon Sara var fyllda nittio, detta skulle ju betyda att favorithustrun med sina sjuttio skulle vara rena ungdomen om än något ”välhängd”. Men som sagt, beslutet gäller tills vidare…

Att resrutten denna gång går på ett rejält säkerhetsavstånd till myrstacken Stockholm är ju denna helg ganska självklart. Tänk er själva, OM vi skulle bli hejdade och inbjudna till att övervara bröllopet… Alltför riskfyllt, vi tar en västligare rutt!

Nu ska jag kolla på var man har det rätta priset på gasol. (priset på en compositfl PK10 kan variera mellan 240:- till 600:-) Så de kan va!!!

Var rädda om varann
/egon

 


Kommentarer
Postat av: Lena

Ni tar väl inget förhastat beslut nu!

2010-06-18 @ 10:07:13
Postat av: inger

Tack och lov att ni äntligen tagit detta steg... Vi gjorde det för massor med år sedan. Barn ska man bara låna i denna ålder! Det ska jag göra imorgon.

Kör försiktigt...igen! Och passa er för det där spektaklet i Storstaan!

2010-06-18 @ 11:14:36
URL: http://ingersord.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0