Reflektioner inför framtiden!

Idag är det exakt 25 år sedan Arne Treholt greps för spioneri för Sovjetunionen och Irak.

Har ni tänkt tanken att om vi till höstens val får ett regeringsskifte så skulle Mona Salin kunna kalla sig statsminister, Lars Ohly skulle kunna kalla sig försvarsminister, och Maria Wetterstrand/Peter Eriksson skulle då bli någon form av ministrar för fotvandring i glesbygd... kanske något att grunna på.

Winston Churchill sa:
"En eftergiftspolitiker är en som matar en krokodil i hopp om att han ska äta upp honom sist". Han ansågs ju som en synnerligen klok man om än lite "fyllaktig".

Det påstås att den sittande försvarsministern går under smeknamnet "tomhylsan", också slående och tänkvärt...

 ... och att Cecilia Malmströms uttalande under EU-utfrågningen kan bädda för massinvandring till Europa, något i stil med den svenska... (EU,s utfrågare Louis Bontes NL kommenterade hennes svar med: "Du förespråkar massinvandring trots att vi har miljontals arbetslösa"), också tänkvärt...

Tänk efter före och var rädda om varann
/egon






Kommentarer
Postat av: mats i träsket

Och nu har de kommit på att miljövänliga etanol inte är mer miljövänligt än annat!!? Straffrundan är nog det mest miljövänliga, såvida det inte är torsdag och ärtsoppa, oj vilken soppa allt är....

2010-01-20 @ 11:25:09
Postat av: Lars Andersson

Churchill myntade också uttrycket "om argumentet är svagt...höj rösten" Kanske några av dagens politikers höga röstläge, ihopp om att få gehör för dåliga argument, är lärdommar från den tiden !

2010-01-20 @ 13:48:58
Postat av: egon

...en icke helt osannorlik tanke.

/egon

2010-01-20 @ 14:20:43
URL: http://gobde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0