25 oktober, en helt vanlig dag på solkusten!


Igår blev det "full dag".
Vi startade vår morgonpromenad (den sk straffrundan) klockan nio. På med gympaskorna "modell äldre" och lillryggsäcken på ryggen.
Målet var att gå upp till varuhusen Eroski och Dunnes Store som ligger tre och en halv kilometer inåt land. Favorithustrun preparerade sig med ett par astmapreparat, vi var klara för att attakera stigningarna. Det låter som om stigningen är jättestor men så är det nu inte, vi är bara två vandrande "renoveringsobjekt".
Under promenaden togs ett beslut, jag behövde nya gå-skor... NU.
Det blev både nya gå-skor och lite annat smått och gott för in och utsidan innan vi vandrade mot en efterlängtad husbilslunch. Klockan hade hunnit bli 1230 och vi var ganska trötta. Det blev sju kilometer på vägen och nästan lika många inne på butikerna.                                                                     
Lunchen blev som vanligt ENKEL.Middagen mer kulinarisk, den bestod av  regnbågslax från fiskodlingen i  Raivoberg nära Gobde, till detta blomkål, morötter och tomat. Innan vi satte oss till bords hade vi beslutat att endast ta vatten till maten... nu blev det vin ändå. Maten var ju så nyttig... Idag ska vi cykla...

Ha en bra dag, köp bra skor och var rädda om varann.
/egon


Kommentarer
Postat av: mats i träsket

Ingen sol o ingen kust i sikte. Dimma, surdimma rentav. 1.4 grader på värmesidan ute då, inne närmar vi oss 24 i köket. Det är SKÖNT vara inne just nu. En del går omkring i trasiga skor, säg vad beror det på????? Akta dig för solen Egon....

2009-10-25 @ 10:15:08
Postat av: inger

Hallelulija,,,jag har gått i huset utan kryckor och med tofflor på fötterna....har flyttat in på Bättringsvägen!

2009-10-26 @ 17:07:50
URL: http://northlongswamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0