Byxlöst område!


I morse grenslade vi cyklarna och tog sikte på en husvagnsförsäljare som har sin verksamhet en knapp mil söderut i riktning mot Malaga. Anledningen var att försöka införskaffa en extra mittstång till vårt Fiamma-husbilstält. Allt gick enligt planerna och om en vecka kommer dom att ha en dylik hemma för leverans.
Efter att ha avslutat affärerna tog vi nya tag och styrde åter mot Torre del Mar. När vi kommit några kilometer så iakttog vi några cyklande turister som kom nerifrån havet efter en mindre väg.
Det tog inte lång stund att räkna ut att dom kom från vårt håll via någon sorts genväg. Vi svängde av och passerade pumpaodlingar, paprikaodlingar, palmer, bambudungar, åsnor och bönder.
Efter någon kilometer dök det upp en campinginfart, där fanns även en skylt som hade som motiv ett par shorts med ett rött kryss över...
Porten öppnades och vi svarade med att hålla munnen öppen av förvåning. Som de ickenaturister vi är valde vi att behålla byxan på och nöta vidare på cykelsadeln. Detta var altså ingen genväg, snarare en sorts "naturstig".
Nu valde vi den väg vi hade cyklat under morgonen och som var godkänd för byxburna norrlänningar. En halvtimma senare hade våra tomma magar hittat hem till husbilen och kylskåpet.

Håll i byxorna och var rädda om varann.
/egon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0