Åter på hemmaplan!

                                                                                               
Vi har landat i Östra Gobde...

Resan har gått lite kors och tvärs genom landet även om huvudmålet var att sammanstråla med våra ungar i Kåsta som ligger nära Vingåker i Södermanland. Sara hade flugit över från London för en 14-dagars semester. Vi grillade, svettades och trivdes.
Vi blev ganska många, det var undertecknad med favorithustrun, våran Sara, Lena och Ingvar med barnen Kalle och Vera, Anna och Gunnar med barnen Anton, Edvin, Ivar och Agnes. Gunnars pappa Sven med flickvännen Gunnel deltog sporadiskt i övningarna. Åldersfördelningen var mellan 3-79 år. 

Efter att vi sagt hej-då till ungarna rullade vi en tur in mot Värmland, vidare upp genom Dalarna och ut mot kusten igen.
Strax efter att vi lämnat Kåsta så kom regnet, det var inte någon enstaka regnby som drog förbi, snarare en hel storstad. Vi förföljdes av ett ihållande skyfall ända upp till Piteå. Under den tiden han vi med att parkera en natt i Ludvika, en i Hudik och en i Flärke norr om Örnsköldsvik. Vår herre tvättade husbilen åt oss...

I Flärke stod vi parkerade hos min äldre broder. Där fick vi träffa en halvtam räv som kommer och vill ha en bit mat varje dag. När jag på morgonen drog upp gardinen i husbilen så vem satt där tror ni, jo en dyngsur halvdränkt räv med något bedjande i blicken. Dessa uteliggare får tåla en hel del. Där rök falukorven...

Efter frukost sa vi hej till både räven och brorsans familj.

Vi klipper gräs, vi vattnar blommor, vi öser båten, vi bara är...
Vi tittar ofta bortåt vägen mellan Gobdetallarna utifall att vi snart får besök av några vänner...

Var rädda om varann
/egon

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och herr björn hade inte passat på att flytta in under frånvaron? Det drar ihop sig snart Egon!!!!!

2009-07-24 @ 12:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0